понеділок, жовтня 16, 2006

"Минулої неділі я був на весіллі..."
трохи збрехав? Ну та, але на ровері точно катався. І не просто сам а цілим сімеством, котре налічує мене і дружину. Взяли роверки мабуть останній раз в цьому році – наступні вихідні це в основному нагляд за будовою.
На самій будові ми не робили порядків останніх два-три тижні – так вже склалось що релігійно забарвлені суботи і неділі є непримиренними з єретичним вченням про користь праці і календарем, що невпинно наближає нас до холодної і дощової пори року.
І нє щоб церква проповідувала здоровий спосіб життя і добробут, так вона сповідує споювання населення в безкінечних “великих святах” і бідність як уособлення жертовності і смирення.
Для прикладу, за час будови (3 місяці) ми довідались про існування не менше 6 “великих свят” в дні котрих строго забороняється ПРАЦЮВАТИ, але ніскілечки не забороняється ПИТИ ГОРІЛКУ(як от з нагоди усікновення голови Іоана Хрестителя).
В термінах бізнес-часу, час простою з причини церковного календаря (а відповідно зрив графіку виконання робіт) склав 8%.

Але повернемось до роверків – катались в цілком безлюдну погоду :) - за годину зустріли максимум 5 людей і жодної собаки без намордника. Це доречі страшна рідкість – зустріти вихованого власника собаки. А собаки як відомо у всьому копіюють своїх господарів.
Тому до запевнень “не бійтесь – вона не кусає”, варто додати “зате співає і танцює”

Погода на Знесінні супер. Сам потішився – вам раджу

Немає коментарів: