понеділок, лютого 26, 2007

Мертвий Півень в Мертвому Львові

Христя забронювала нам столик ще за 3 тижні до виступу. Він був другий від сцени і перший від самих Півнів. Їх менше. Немає Ярки, проапгрейдили барабанщика і гітариста.

Але є пузатий Чайка і чахл Барбара, і Джон-Сук.

Півні відіграли концерт на 5+! Було класно:

Зате публіка була пасивною, фригідною і інертною. Це єдине на що спроможні так звані львів’яни за квитки по 100 грн. – сидіти і стікати кисельними флюїдами, пердіти і вдихати власний кіч. Ці нереалізовані лезбійки й гоміки своїм снобізмом, рагулізмом і сублімацією дозрівання вигнали зі Львова все прекрасне і хороше.

Перед сценою на доставлених стільцях сиділа пара теличок-кумушок, які підло обманули долю і замість того, щоб вже лежати в ліжку в якійсь Суховолі, і виставивши на 5.30 ранку будильник готувалися вдягти халат і піти доїти корів, невдоволено споглядали на Півнів і паскудили весь концерт. Та йдіть дури в зооветеринарний технікум, і не засмічуйте собою нормальні товариства.

Чим ще більше здивований - це звідки цих нелегальних сільських емігрантів набралось на весь «клуб достойних Львів’ян»? і як цей клуб може себе так називати після того, як їхній фейс-контроль пройшли ті телиці? і чому немає міської прикордонної служби, котра б це бидло видворяла за межі міста, або хоча б видавала візи для візиту в центральну частину Львова?

Львів мертвий. Від Львова залишився тільки «Міф про «Міф про Львів»». Тут непробудні сутінки рагулізму і бидлізму. Серв і ще пара-трійка компаній збирає в своїх штатах неемігровані залишки з претензією на спадкову інтелігентність, але це не робить погоди для мільйонної орди насіннєлускаючих.

Немає радіостанції з не-попсовою музикою. Львівське ТВ – це live реаліті-шоу «з хліву до столу». Немає арт-центру, джаз-клубу, немає вело-парку, не працює гірськолижний витяг на кайзервальді. Зате повно рагулів, руских і циган.

Вихід бачу в тому щоб вернути Львову водоверть політичного і економічного життя, а разом з нею – еліту. А для цього слід провести політичну реформу, котра б виділила Західну Україну + Закарпатську та Чернівецьку області в Західно-Українську автономію.

На мій погляд так можна запобігти відтоку мізків з Галичини.

5 коментарів:

Volodia Krupach сказав...

Бидло і рагулізм повсюди!!!
Вони заполонили Львів. Що з цим робити? Я бачу 2 варінти: бити і виховувати! Тобто виховувати силою і страхом - єдині дієві засоби щодо бидла. А хто буде виховувати...? Місцева влада - точно ні... Якісь там організації? - навряд чи... Бидло всюдисуще і всепоглинаюче...
Пропуски і фейс контроль - це кльово написати на форумі. А чи бачиш ти Богдан конкретні заходи, щодо перевиховання бидла? Заходи котрі можна пустити в дію :-)!

Bohdan Mushkevych сказав...

вважаю що єдиний диктат який допустимий - це диктат закону. тобто - плюнув хтось на хідник - сплати штраф; перевищив швидкість - штраф; припаркувався на газоні - евакуатор і т.п.
така схема однак передбачає чесну і дієву поліцію. чого в нас немає. немає і дієвої судової системи.

тобто... потрібна реформа. але попри неї слід протягти і пункт про створення ЗУ Автономії.

Roman LuVR сказав...

А що вирішить виокремлення Західно-Української автономії, якщо центр буде в Івано-Франківську? Тоді Львів апріорі стає місцем збору таких ненависних тобі селюків-неоукраїнців з мичкуватою розумовою системою. Нема в нашої нації консолідуючого стрижня, і навряд чи круговерть життя центру може затягнути цих домосидів-діто- (чи то брако-) робів у процес розумової діяльності. Їм потрібно вимерти як клас, а нове покоління має ходити в нормальні школи, читати нормальні книжки, а не 100 правил сексу і т.д. Якщо чесно - не бачу в цьому виходу окрім як утворення потужної мізкової організації, яка би проломала всі оці тупо деревяні баранячі мізки ідеєю високого і чистого.

Анонім сказав...

Як свідок цієї події (тобто концерту) хочу зауважити, що автор усе сприйняв надто емоційно і трішки перебільшив :-).

1. "Зате публіка була пасивною, фригідною і інертною ...." Як, на думку автора, повинна була себе вести публіка, щоб її можна було назвати не пасивною і не інертною? Можливо автор очікував, що усі повинні була наспівувати пісні Мертвого Півня. Тоді я мушу всіх розчарувати якість звуку була настільки жахливою, що ми не завжди розуміли який свій хіт співає Барбара (на мою думку, клуб не розрахований на такі концерти). Також хочу зауважити, що в клубі не було вільного місця, тому будь-який не обрежний рух руками твого сусіда :-) міг для тебе закінчитись глибоким нокаутом. Тому вживати поняття "активна публіка" у цьому клубі є абсурдним.

2. ".. це звідки цих нелегальних сільських емігрантів набралось на весь «клуб достойних Львів’ян»?..." цікаво за якими критеріями автор визначав походження публіки?. Напевно автор володіє якимись таємними технологіями наших доблесних спецслужб :), можливо ще гірше автору відомі технології не тільки наших доблесних спецслужб. Тоді виникає ще більше запитань :).

Також слід зауважити, що автор жодного слова не сказав про сам концерт (лише 5+) :-). Про те які в нас у Львові є рагулі ми і сам знаємо, цікаво було б почути думку автора про сам концерт. Чи можливо через фантастичну якість звуку, автор також нічого не зрозімів, що ж таки співав Барбара?

3. Що стосується автономії то на мою думку, - це не вирішення проблеми а лише ще один спосіб знайти когось крайнього у наших проблемах (тобто східняків бо саме вони, на думку автора, винуваті що у нас немає джаз-клубу і не працєю витяг на Кайзервальді:-)).

Щодо "диктату закону" то тут я повністю погоджуюсь з автором. Більше того я важаю що кожен із свідомих українців повинен не тільки посадити дерево і побудвати будинок, але й також прикласти свої зісилля щодо реалізації цієї ідеї (тобто ідеї створення здрового, освідченого і сильного українського суспільства :)) (я думаю що автор мене підтримає).

Анонім сказав...

"Зате повно рагулів, руских і циган."
Вот занесло ж меня в твой блог так некстати..
Богдан, не знаю как и благодарить за то, что включил меня, Сашу К и некоторых других знакомых и вроде как не мешавших тебе русских в этот список))...
"А здавався таким продвинутим.."

Алена