неділю, квітня 20, 2008

Будова 2008 - 1

Зважив вчора свій гаманець і прикинув скільки він втратив з початку року... немало. Дозволю собі поіменно подякувати особам, котрі впливають на мої фінанси не гірше ніж кашпіровський на операційні шви, і гербалайф на целюліт.

Дорога Юля Володимирівна, перші подяки звичайно Вам! Навіть не знаю з якого боку підійти до тієї боротьби з бідністю, яку Ви безстрашно провадите! Почну з того що усвідомлюю свою класову невідповідність тому суспільству яке Ви представляєте - я (і моя сім'я) не стоїмо(яли) в чергах до ощадних кас, і рідко купляємо "соціальний хліб". Усвідомлюючи це, ми розуміємо всю паразитичність свого існування і тому чесно доплачуємо іншим:
  • майстрам в 2 - 2.5 рази більший оклад
  • додаткових 20%-25% за буд-матеріали
  • не менше 30% на імпортну продукцію (як-то котли Ваілант, котрі за 6 місяців зросли з $600 до $1200)
Вибачте, якщо не помітив інших системних рішень - пишу про те, що відчув на собі.

Наступну радісну Оду, хочу проспівати Віктору Федоровичу! Ви такий постійний і непохитний! Ну справді, що говорити про економіку, якщо над країною нависла загроза НАТО!? Як можна вирішувати питання маркування GMO (генетично модифікованих продуктів), коли у Львові ставлять пам'ятник Бандері?!
Опозиція це не банний лист, і не дрібна монета! її цінності незмінні! І що це взагалі за вираз - "опозиція"?! - біло-блакитні це владна фракція від східних областей, тоді як помаранчеві - від західних. Сезонна заробітна міграція вирішує яка з владних фракцій матиме більшість!

Ну і Гаранту хочу подякувати за його "віру" в мій успіх і "глибоке переконання" що в хату я таки вселюсь.... може трохи пізніше ніж Україна вступить в ЄС, але ж і в ВТО ми йшли цілих 16 років!

Щастя Вам!

1 коментар:

Andriy Kit сказав...

Хочу сказати, що зростання цін відбувається глобально у свiтi. Наприклад в Канаді бензин вже 1.30$/л i решта продуктів/товарiв теж починає зростати у ціні. ВСЮДИ видно народне незадоволення владою. Так що Україна не є унікальна у цьому процесі. Але не зважаючи на це, Все буде добре у нас! Так що, Даєш будову до Євро-2012!