неділю, січня 18, 2015

Яремінія

Коли Яремі потрібен контекст для нетривіальної думки, наприклад "а от в нас те-то працює інакше", він зазвичай використовує Яремінію. Це уявна країна, котра з часом набирає все більш реальних рис. По-перше вона має державну мову Яремінську, яка сторонньому слухачу була б схожою з Українською зі значною домішкою Англійської. Для прикладу Яремінською нормально сказати "візьми автобус до магазину", або "дякс" (прямий переклад thanks). Прапором Яремінії є жовто-синій біколор, бо як припало на морську державу її гріє жовтогаряче сонце і омивають сині океанічні хвилі.

Спочатку Яремінія була острівною державою розташованою трохи східніше Фолклендських островів. Пізніше в її розташуванні з’явився дуалізм, бо вона стала континентальною з сусідами Чилі і Аргентина. Парадокс розв’язався відколи в нас з’явилась книга "динозавропедія" з ілюстрованою історією Пангеї. З’ясувалось, що Яремінія спочатку належала до Японського архіпелагу - саме тому Яремінці так полюбляють суші, але згодом вона відділилась і помандрувавши океанами пристала до півдня Південної Америки. Така мандрівка дозволила Яремінії стати домом для Ледеців (середнє "е" при відмінюванні не зникає). Це, втричі довші за Блакитного Кита, 100-метрові рибини. А ще Яремінці настільки полюбляють сіль, що додають її з добривами в землю щоб овочі зібрані з грядок були відразу солені.

Сьогодні ж Яремінія отримала "символ". Я не до кінця осягнув ідею з центральним бунчуком, але два символи по-боках це риби:


Щастя Нашим Дітям.

Немає коментарів: